Logerij Westland

Afwerking en kleuren

Na het logen zijn de materialen volledig kaal en klaar voor verdere behandeling. Het blanke hout of metaal kan een nieuwe afwerking en kleuren krijgen bij Logerij Westland.

Transparant of kleur

Eerst worden de materialen licht opgeschuurd om vervolgens in de juiste kleur te worden afgewerkt. Dit kleuren gebeurt in een transparante kleur of in een kleurenbeits. Er zijn vele kleurstellingen mogelijk. Logerij Westland heeft diverse voorbeelden beschikbaar.

Hardwaxolie

Wij hebben een speciale 2-componenten afwerklaag laten ontwikkelen. Deze afwerking gaat een moleculaire verbinding met de houtvezels aan en geeft het blanke hout zijn warmte en kleur weer terug, terwijl de houtstructuur zichtbaar blijft. Deze afwerking is uitermate geschikt voor binnen- en tuinmeubelen. De hardwax is 100% voc vrij.

Kleuren

Logerij Westland is ook gespecialiseerd in het op kleur brengen van uw hout. U kiest een kleur en wij zorgen dat uw tafel, stoel of zelfs complete keuken klaar is voor een tweede leven! Bent u op zoek naar Riviera Maison? Of zoekt u een afwerking in krijtverf? En als uw kleur er niet tussen staat, kunnen wij deze altijd speciaal voor u bestellen of op maat maken.

Kleurenkaart Mia Colore voor afwerking en kleuren

Testen

Natuurlijk kunt u ook een deel van het hout of metaal als test laten behandelen. Zo ziet u direct het verrassende eindresultaat! Logerij Westland geeft u graag advies over de mogelijkheden en kan u desgewenst een proefstukje in de kleurstaal van uw keuze afleveren.

Naam

E-mail

Telefoonnummer

Foto1

LET OP: Max 16MB!

Foto 2

LET OP: Max 16MB!

Foto 3

LET OP: Max 16MB!

Foto4

LET OP: Max 16MB!

Onderwerp