Logerij Westland

Hout logen bij Logerij Westland voor een verbluffend resultaat

Wanneer u houten meubels heeft dan kunt u hout logen. Daarbij wordt de verf of lak verwijderd door de experts van Logerij Westland. Hout logen is het ontlakken, reinigen en verwijderen van oude lak-, verf-, beits- en waslagen van uw meubelen, deuren, kasten en meer . Onze methodes garanderen een veilige en effectieve manier van hout logen, zodat u kunt vertrouwen op een intact en onbeschadigd eindresultaat welke direct klaar is voor hergebruik. Wanneer u meer wilt weten over de mogelijkheden, neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden omtrent hout logen.

Verf en lak verwijderen van hout

Wanneer u hout zoals eiken of andere soorten bij Logerij Westland laat logen wordt alles weer naar de oorspronkelijke staat hersteld. Wij verwijderen verf en lak van hout op een professionele wijze, met behulp van een moderne logerij. Wij beschikken over de veiligste en meest efficiënte technieken, zodat wij uw houten meubelen, deuren of kasten weer naar oorspronkelijke staat kunnen herstellen. Ook helpen wij u graag met het perfect afwerken van uw meubilair. Logerij Westland is actief in heel Nederland dus aarzel niet om contact met ons op te nemen om de mogelijkheden te bespreken.

Wij staan voor u klaar

Als u op zoek bent naar meer informatie over onze werkwijze, bel of mail dan gerust. U kunt op onze website ook meer informatie vinden. Bel met 06 – 54657677 of stuur een e-mail naar info@logerijwestland.nl om ons te bereiken. U vindt onze Logerij aan de Tuindersweg 21a in Maasdijk (Westland).

Naam

E-mail

Telefoonnummer

Foto1

LET OP: Max 16MB!

Foto 2

LET OP: Max 16MB!

Foto 3

LET OP: Max 16MB!

Foto4

LET OP: Max 16MB!

Onderwerp