Logerij Westland

Laat uw meubels logen bij Logerij Westland

Heeft u (antieke) meubels waarvan de lak aan het afbladderen is of wilt u deze graag een nieuwe kleur geven? Dan kunt u uw meubels logen bij Logerij Westland. Muebels logen is het ontlakken, reinigen en verwijderen van oude lak-, verf-, beits- en waslagen. Wij kunnen veilig en effectief logen, waarbij wij zeer redelijke kosten rekenen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden dan raden wij u aan contact met ons op te nemen.

Meubels laten logen voor lage kosten

De meubels die u bij Logerij Westland laat logen worden weer naar hun oorspronkelijke staat gebracht. Daarna zijn zij weer klaar voor hergebruik. U kunt het zelf doen, of u kunt ons ook uw meubels perfect laten afwerken. Wanneer u onze logerij inschakelt dan blijven het fineer, de structuren en de lijmverbindingen van het hout of metaal tijdens en na het loogproces volledig intact. Wij maken gebruik van hoogwaardige, moderne apparatuur om het optimale resultaat te bewerkstelligen. Voor meer informatie over de kosten kunt u contact met ons opnemen.

Schakel direct onze hulp in

Wij helpen u altijd graag met het geven van meer informatie over onze werkwijze en de eventuele kosten. Op onze website kunt u ook terecht. U kunt contact met ons opnemen door te bellen met 06 – 54657677 of een e-mail te sturen naar info@logerijwestland.nl. Onze Logerij vindt u aan de Tuindersweg 21a te Maasdijk (Westland).

Naam

E-mail

Telefoonnummer

Foto1

LET OP: Max 16MB!

Foto 2

LET OP: Max 16MB!

Foto 3

LET OP: Max 16MB!

Foto4

LET OP: Max 16MB!

Onderwerp