Logerij Westland

Logerij Utrecht

Zijn uw meubels uit Utrecht niet meer zo mooi als toen ze nieuw waren? Of wilt u uw deuren in een andere stijl? Kom eens kijken bij Logerij Westland uit Maasdijk. Bij ons kunt u uw hout laten logen of ontlakken. Zo geeft u uw meubels en deuren zo een tweede leven. En wanneer u zelf niet in de gelegenheid bent, kunt u altijd contact met ons opnemen, zodat wij het bij u op kunnen komen halen.

Meubels in nieuwstaat of met een andere uitstraling

Het logen of ontlakken van hout is de snelste en veiligste oplossing om de verf-, beits-, was- of laklaag van uw meubels en deuren uit Utrecht te verwijderen. Wij kunnen al uw meubels en deuren in iedere gewenste kleur brengen en gaan hierbij snel en vakkundig te werk. Dit gaat van verven, spuiten, lakken, beitsen tot in de was zetten van uw meubels of deuren. En heeft u speciale wensen zoals een Riviera Maison uitstraling voor uw meubels en deuren uit Utrecht, dan doen wij dat natuurlijk ook graag voor u. Misschien wilt u uw meubels en deuren in blank hout laten? Zo zien uw meubels en deuren er weer uit als nieuw en passen ze weer bij de rest van uw interieur.

Wat is hout logen?

Hout logen is een ontlakkings proces waarbij meubels, of andere objecten, in een loogbad worden gedompeld. Doordat de meubels in het loogbad zitten wordt alle verf verwijderd. Hierdoor ontstaat er blank hout. Alle sporen en resten zijn uit het hout verdwenen, maar zonder dat er iets van het hout zelf is aangetast. Veel bedrijven schuren alle verf, lak, was of beits er vanaf, waardoor je altijd beschadigingen krijgt. Dit zie je meestal terug bij randen met reliëf. Wij bij Logerij Westland in Maasdijk vinden dit zonde. Doordat wij het hout logen hoeft u niet bang te zijn dat dit gebeurt. Hout logen of ontlakken is een chemisch proces dat het hout niet aantast. Het onttrekt alle stoffen uit het hout van uw meubels of deuren uit Utrecht. Door het loog proces wordt dus alle verf, beits, was of lak verwijderd. Dit doen wij op een manier met respect voor het milieu en met respect voor uw meubels of deuren uit Utrecht natuurlijk!

Doordat Logerij Westland gebruik maakt van technieken die verder gaan waar de inspectie op houdt, lopen wij vooraan mee als het gaat om veiligheid en milieu. Dankzij onze nauwkeurige aanpak blijven de structuren en de lijmverbindingen van het hout volkomen onbeschadigd en intact bij uw meubels uit Utrecht. Wij werken dan ook volgens de Westlandse mentaliteit: ‘Als je iets doet, moet je het goed doen.’

 

Neem contact met ons op voor meer informatie

Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Dan geven wij u graag meer informatie. U kunt ons telefonisch bereiken of via mail. Stuur gerust een foto mee van het te logen of ontlakken object. Op die manier kunnen wij uw vraag het snelst en meest accuraat beantwoorden. Daarnaast kunnen wij zorgen voor het ophalen en afleveren van uw meubels. Logerij Westland werkt voor zowel particulieren als bedrijven. Iedereen is welkom, dus kom gerust eens langs. U kunt Logerij Westland gemakkelijk bereiken vanuit Utrecht. Wij hebben altijd leuke en bijzondere projecten onder handen. Van complete keukens tot houten kisten, antieke kastjes en schommelstoelen. Hiermee heeft u gelijk een idee hoe het eindproduct eruit komt te zien.

Naam

E-mail

Telefoonnummer

Foto1

LET OP: Max 16MB!

Foto 2

LET OP: Max 16MB!

Foto 3

LET OP: Max 16MB!

Foto4

LET OP: Max 16MB!

Onderwerp