Logerij Westland

Nieuws

Op deze pagina vind u het laatste nieuws van Logerij Westland

Logerij Westland “Uitgelicht”
De uitzending is terug te kijken via Uitzending gemist van de WOS
Op dinsdag 11 oktober 2011 zijn er bij ons in de logerij opnamen gemaakt voor het WOS programma Uitgelicht. We verklappen nog niet alles, maar het wordt zeker leuk! Op onze facebook-pagina kunt u al wat fotootjes zien.

WOS Uitgelicht – Logerij from WOS Media on Vimeo.

 

Laat uw tuinmeubelen overwinteren!
Het is echt gedaan met de zomer in Nederland. Het wordt weer vroeg donker, het regent en het waait. Buiten zitten is er waarschijnlijk voorlopig niet meer bij. Maar waar gaat u heen met uw (houten) tuinmeubels?
Van buiten staan worden ze niet beter en binnen in de schuur is vaak net niet genoeg ruimte. En eigenlijk zijn ze door een hele zomer buiten staan ook eigenlijk niet meer zo heel mooi.
De oplossing!
Wij hebben de oplossing voor u: laat uw tuinmeubelen bij ons overwinteren! Uw tuinstoelen en -tafel mogen de hele winter bij ons lekker droog staan, en u krijgt ze in het voorjaar weer helemaal opgeknapt terug. Grondig schoongemaakt en voorzien van een nieuwe 2-componenten kleurlaag.
Bel ons!
Ook een opgeruimde schuur deze winter en “nieuwe” tuinmeubels in het voorjaar? Neem dan snel contact met ons op voor een passende prijsopgave. En is vervoeren van uw tuinmeubels een probleem? Geen nood: wij halen uw meubels op en brengen ze in het voorjaar weer bij u terug!

 
 

Naam

E-mail

Telefoonnummer

Foto1

LET OP: Max 16MB!

Foto 2

LET OP: Max 16MB!

Foto 3

LET OP: Max 16MB!

Foto4

LET OP: Max 16MB!

Onderwerp