Logerij Westland

Stralen in Den Hoorn

Zit de lak zo vast dat zelfs ontlakken of logen niet lukt? Dan kan stralen een oplossing zijn. Vraag ernaar bij Logerij Westland uit Maasdijk!

Stralen in Den Hoorn gebeurt wanneer lak zo vast zit, dat het er met alleen ontlakken niet vanaf gaat. Bij oude lakken is dit vaak wel mogelijk, maar sommige nieuwe lakken hechten erg goed, waardoor er kleine plekjes lak over kunnen blijven. Dit doen wij door het materiaal waar het om gaat zo min mogelijk aan te tasten. Wij zijn uniek door deze combinatie. Hiermee kunnen wij een zeer hoge kwaliteit garanderen, zonder daarbij uw spullen aan te tasten.

Velgen en plaatwerk stralen in Den Hoorn

Velgen en plaatwerk ontlakken geeft vaak problemen omdat de grondlak zo hard is dat deze niet chemisch te ontlakken is. Maar als er na chemisch ontlakken nog verfresten en lakresten opzitten dan kunnen deze door stralen vaak makkelijk alsnog verwijderd worden. Ook deze samenwerking is uniek. Velgen en plaatwerk kan je vaak niet alleen stralen omdat dan de lak “verbrand” en gaat opkrullen. Als je velgen of plaatwerk eerst chemisch ontlakt is de lak gekraakt en kan deze wel gestraald worden. Hiermee worden de velgen perfect schoon en zijn ze gereed om spuitklaar gemaakt te worden.

 

Meubels stralen in Den Hoorn voor een oude versleten look

Soms kan slijtage best gewenst zijn. Maar niet alle meubels zijn mooi versleten. Door middel van stralen kunnen wij meubels een doorleefde look meegeven. Zo kan een kast van nog geen 10 jaar oud eruit komen te zien als antiek met een zwaar leven achter zich. U kunt zich dan richten op wat u mooi vind, in plaats van zoeken naar die ene naald in een hooiberg. Wij passen het dan voor u aan naar uw smaak. Zo krijgen uw meubels altijd de look die u zoekt en die bij de rest van uw interieur past. Natuurlijk kunnen wij dit ook doen in combinatie met afwerken en kleuren, om het effect nog beter tot zijn recht te laten komen. Wij horen dan ook graag wat uw wensen zijn, want de mogelijkheden zijn eindeloos bij Logerij Westland uit Maasdijk!

Naam

E-mail

Telefoonnummer

Foto1

LET OP: Max 16MB!

Foto 2

LET OP: Max 16MB!

Foto 3

LET OP: Max 16MB!

Foto4

LET OP: Max 16MB!

Onderwerp