Logerij Westland

Het stralen van metaal door Logerij Westland

Altijd zeker van een prachtig eindresultaat

Wanneer u metalen meubelen of andere oppervlakten heeft die ontdaan moeten worden van de resterende lak of verf, dan kunt u terecht bij professionele Logerij Westland. Wij kunnen voor u metaal stralen om deze te ontdoen van verf-, lak-, beits- en waslagen zonder het oppervlakte te beschadigen. Hierdoor wordt het voorwerp weer als nieuw en kunt u deze zelf afwerken. Ook hiervoor kunt u onze hulp inschakelen. Tijdens het staalstralen maakt Logerij Westland gebruik van methodes die veilig en effectief stralen garanderen. Wij zorgen hierdoor voor een intact en onbeschadigd eindresultaat. Bent u op zoek naar meer informatie over de mogelijkheden of wilt u graag meer weten over onze werkwijze? Aarzel in dat geval niet om contact met ons op te nemen.

Staalstralen met moderne apparatuur

Logerij Westland beschikt naast meerdere jaren ervaring ook over de apparatuur en technieken om op te zorgen dat het stralen van metaal zo goed mogelijk gebeurd. Door onze inzet en het professioneel staalstralen wordt alles weer naar de oorspronkelijke staat hersteld. Wij maken gebruik van de veiligste en meest efficiënte technieken. Neem gerust contact met ons op als u benieuwd bent naar de precieze werkwijze en hoe wij u van dienst kunnen zijn. Wij nemen ook leuke en bijzondere projecten graag onder handen, zoals antieke kastjes en schommelstoelen tot complete keukens voor een prachtig eindresultaat.

Aarzel niet!

Wilt u meer informatie over de werkwijze van Logerij Westland? Aarzel in dat geval niet om te bellen of mailen. U bent altijd welkom op onze website waar u ook meer informatie kunt vinden. Bel met 06 – 54657677 of stuur een e-mail naar info@logerijwestland.nl. U vindt onze Logerij aan de Tuindersweg 21a te Maasdijk (Westland).

Naam

E-mail

Telefoonnummer

Foto1

LET OP: Max 16MB!

Foto 2

LET OP: Max 16MB!

Foto 3

LET OP: Max 16MB!

Foto4

LET OP: Max 16MB!

Onderwerp